De culinaire ervaring, essentieel onderdeel van de vaart

Op het schip Thalassa is de culinaire ervaring een essentieel onderdeel van de vaart. De combinatie van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Aan boord van de Thalassa worden dagelijks smaakvolle gerechten geserveerd, variërend van lokale amuses tot meerdere gangen kleine hapjes.

De chef-kok aan boord zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is, of je nu van vis, vlees of vegetarische gerechten houdt. Onze chef draait zijn hand er niet voor om. De maaltijden zijn niet alleen lekker, maar ook mooi gepresenteerd, wat de eetervaring nog specialer maakt. Wij serveren de gehele avond een diner in de vorm van kleine hapjes waardoor u steeds weer verrast wordt met nieuwe smaken. Naast de maaltijden worden er ook diverse drankjes aangeboden aan boord van de Thalassa. Van verfrissende cocktails tot lokale wijnen, speciaal bieren en verschillende soorten fris, er is een ruime keuze om te genieten van een drankje terwijl je uitkijkt over de prachtige wateren van Nederland.

Het eten en drinken aan boord van de Thalassa weerspiegelen niet alleen de culinaire vaardigheden van de chef, maar ook de passie van ons personeel. Alles draait om de beleving van onze gasten. Het doel is lachende mensen met een voldaan gevoel. De combinatie van smaken, de sfeer aan boord en de unieke setting op het water maken de ervaring op de Thalassa een fantastische beleving die je nooit meer vergeet!

Schuiven naar boven